Patates del Bufet, les millors!

Amanida Alemanya



Ingredients: (per a 4 persones)

PER A L'AMANIDA:
4 patates petites
4 salsitxes de frankfurt
una poma golden
una remolatxa cuita i pelada
8 cogombrets en vinagre

PER A L'AMANIMENT:
1 iogurt grec natural
mitja cullerada de mostassa antiga
mitja llimona

Procediment:

Cou les patates amb pell al vapor. Pela-les quan siguin tèbies i fes-les a dauets.
Pela la poma, fes-la a daus petits i impregna-la amb suc de llimona.
Fes els cogombrets i les salsitxes a rodanxes. Fes la remolatxa a daus.
Mescla el iogurt amb la mostassa antiga.
Posa tots els ingredients en un bol gros i lliga'ls amb la salsa.
Serveix-la amb un punt de fred.

Consideracions:

La remolatxa la trobaràs ja preparada al supermercat.

Repiula aquesta recepta
Vés a:
  • »Receptari
  • »Inici