Amanida de llenties.


Amanida de Llenties



Ingredients: (per a 4 persones)

750g de llenties cuites
2 ous durs
mitja ceba tendra petita
6 barretes de cranc
1 llauneta de tonyina en oli
12 olives verdes farcides al gust
oli d'oliva verge extra orenga i sal

Procediment:

Talla la ceba menuda.
Escorre la tonyina de l'oli. Esmicola-la.
Fes les barretes de cranc a rodelles primes.
pica els ous a la mida que t'agradi.
Posa les llenties en un bol junt amb els altres ingredients i mescla-ho tot bé.
Amaneix-ho tot amb orenga, oli d'oliva abundant i sal.

Consideracions:

Amés de sa, el llegum és deliciós, porta fibra i alimenta. No et perdis aquesta amanida. Per portar-la a la carmanyola és fantàstica i, quan fa caloreta, encara més.

Repiula aquesta recepta
Vés a: