Amanida Tropical



Ingredients: (per a 4 persones)



PER A L'AMANIDA:
1 pinya grossa i molt dolça
24 gambes fresquíssimes de bona mida
1 cogombre petit
2 alvocats madurs
mesclum d'enciams

PER A LA SALSA:
El suc filtrat d'1 llima
0,5dl d'oli de gira-sol (mig got petit)
0,5dl de llet de coco (mig got petit)
20g de coco sec ratllat
sal i pebre mòlt

Procediment:

Pela les gambes. Macera-les amb la meitat del suc de llima durant 2h.
Pela la pinya i els alvocats. Fes-ho tot a daus.
Obre el cogombre verticalment per la meitat. Elimina les llavors i fes-lo a rodanxes primes.
Fes la vinagreta batent l'oli, la llet de coco, el suc de llima i el coco ratllat. Posa-la al punt de sal i pebre.
Distribueix la pinya i l'alvocat per sobre d'un llit de mesclum.
Disposa les gambes amb gràcia, per sobre de l'amanida, i el cogombre al voltant.
Rega-la amb l'amaniment i serveix-la.

Consideracions:

Si ho prefereixes, substitueix les gambes per uns daus de bon llom de tonyina vermella.

Repiula aquesta recepta
Vés a: