Xató amb Romesco Exprés d'All Negre



Ingredients: (per a 4 persones)



1 escarola blanca i tendra
12 olives d'Aragó
250g de bacallà esqueixat
1 pot de vidre de tonyina o bonítol en conserva
8 bons filets d'anxova en oli d'oliva
2 ous durs
»Romesco exprés d'all negre abundant.

Procediment:

Renta el bacallà amb aigua fresca abundant per a eliminar l'excés de sal. Escorre'l perfectament.
Escorre la tonyina i les anxoves de l'oli de conserva.
Renta l'escarola. Talla-la menuda i distribueix-la als plats.
Distribueix harmoniosament el bacallà i la tonyina per sobre.
Decora-ho amb rodelles d'ou dur i els filets d'anxova.
Esquitxa el xató amb les olives.
Banya'l profusament amb el romesco i a taula!!!

Consideracions:

Si t'agraden els fumats, no dubtis a modificar el xató al teu gust i conveniència.

Repiula aquesta recepta
Vés a: