Una porciĆ³ triangular de terrina acompanyada de verduretes saltades.


Terrina de Conill i Bolets



Ingredients:



1 conill de pagès tallat per a rostir
250g de bolets frescos variats o monovarietals (rovelló, cep, etc.)
100g de foie micuit de qualitat
1 farcell d'herbes aromàtiques
sal i pebre
oli de gira-sol abundant
mesclum d'enciams amanit amb oli i vinagre per a l'acompanyament

Procediment:

Neteja la part superior dels bolets amb un fil d'aigua.
Confita'ls en l'oli de gira-sol abundant a 85 graus fins que siguin fets. Escorre'ls, pica'ls a dauets i reserva'ls.
Confita el conill amb el farcell d'herbes al mateix oli i temperatura durant 1h.
Deixa'l refredar dins l'oli, escorre'l i esmicola'l.
Mescla perfectament la carn de conill amb els bolets i el foie.
Treballa la pasta resultant i salpebra-la.
Omple la terrina amb la pasta, premsa-la i reposa-la 24h a la nevera.
Serveix-la freda, a rodanxes, acompanyada de l'amanida.

Consideracions:

Queda molt bona amb unes verduretes variades tallades a dauets i saltades al wok.

Repiula aquesta recepta
Vés a: