Espatlletes de conill amb bolets i moniato.


Conill de Tardor



Ingredients: (per a 4 persones)



1 conill tallat per a rostir
250g de bolet fresc de temporada (rovelló, camagroc, cep, trompeta, etc)
8 castanyes cuites i pelades
2 moniatos mitjans cuits al forn i pelats
50g d’ametlla torrada pelada
2 o 3 grans d’all (pelats i sense el cor)
un got de vi ranci (mida cafè)
un got d’oli d’oliva verge extra (mida aigua)
sal i pebre
un got de brou o aigua

Procediment:

Tritura l’all amb l’ametlla, el vi ranci, sal i una mica de brou o aigua.
Neteja la part superior dels bolets sota un fil d’aigua.
Confita’ls en l’oli 15min. Reserva’ls.
Salpebra el conill. Enrosseix-lo al mateix oli.
Mulla’l amb la picada. Tapa’l a mitges i deixa’l fer 45min a foc suau.
Incorpora els bolets i les castanyes a la cassola. Deixa-ho fer 15min més.
Redueix el moniato a puré. Amaneix-lo amb oli d’oliva verge extra, sal i pebre.
Serveix 2 o 3 talls de conill per cap, dues castanyes, la salsa de picada amb els bolets i el puré de moniato al costat.

Consideracions:

Si els bolets són molt grosos, neteja’ls i després trosseja’ls.
Tingues brou preparat per si s’asseca molt el guisat.
El puré de moniato, si el pots mantenir calent, millor.

Repiula aquesta recepta
Vés a: