Tortillitas de Camarones ben daurades i cruixents.


Tortillitas de Camarones



Ingredients:



125g de camarón fresc
100g de farina de blat
100g de farina de cigrons
50g de ceba tendra picada menuda
un quart de litro d'aigua molt freda
oli abundant per a fregir

Procediment:

Mescla perfectament les farines, la ceba i els camarons.
Afegeix l'aigua molt freda. Mescla bé i deixa reposar a la nevera 1h.
Escalfa l'oli a la paella a bon punt de calor.
Afegeix cullerades de pasta i deixa-les quallar i enrossir.
Tomba-les per daurar-les de l'altre cantó fins que siguin rosses.
Posa-les sobre paper absorvent i a taula ben calentones.

Consideracions:

Si només disposes de farina de blat, afegeix una mica de colorant alimentari groc a la pasta.
Si s'agafen a la paella, despren-les suaument amb la pescadora.
No facis aquestes tortillitas amb gamba cuita o qualsevol altre marisc pelat i trossejat. No funciona.

Repiula aquesta recepta
Vés a: