Pa de Pessic de Pastanaga i Coco



Ingredients:



PER AL PA DE PESSIC:
100g de pastanaga ratllada
2 plàtans madurs
2 ous molt frescos
1 iogurt de llimona
30ml d'oli d'oliva verge extra (la tercera part d'un got petit)
60g de farina d'ametlla
75g de farina de blat
35g de coco ratllat
un sobre d'impulsor Royal
un toc de gingebre en pols
un toc de canyella en pols
la pell ratllada d'una taronja

PER A LA COBERTURA:
120g de xocolata negra

Procediment:

Tritura els plàtans junt amb els ous, el iogurt i l'oli.
Incorpora-li la pastanaga, la canyella, el gingebre i la pell de taronja. Mescla bé.
Abanda, mescla els ingredients secs: el coco, la farina de blat, la d'ametlla i l'impulsor.
Uneix perfectament totes dues mescles.
Escalfa el forn a 180C.
Unta amb oli un motlle de 20cm. Aboca la pasta a dins.
Cou el pa de pessic de 25 a 30min, comprovant el punt de cocció amb una agulla.
Deixa'l refredar totalment sense desemmotllar-lo.
Entretant, fon la xocolata al bany maria.
Desemotlla el pa de pessic. Posa'l a sobre d'una reixeta amb un plat a sota i banya'l amb la xocolata.
Deixa'l refredar totalment abans de servir-lo.

Consideracions:

El iogurt el pots posar també de coco, o natural.
La pell ratllada també pot ser de llimona.

Repiula aquesta recepta
Vés a: