Crema Freda de Porro i Coco amb Entrebancs



Ingredients: (per a 4 persones)



PER A LA CREMA:
el blanc de 4 porros grans
2 patates vermelles
400ml de llet de coco
1dl d'oli d'oliva verge extra
sal i aigua

PER ALS ENTREBANCS:
una poma golden
80g de truita de riu fumada

Procediment:

Neteja els porros eliminant la part verda, els filaments i la primera capa externa.
Fes-los a rodanxes i enrosseix-los a foc suau en l'oli i un pessic de sal.
Pela les patates, escapça-les i afegeix-les a la cassola. Fes una volta a tot plegat.
Afegeix mig litro d'aigua, remena i cou-ho 15 minuts mig tapat.
Redueix-ho a crema junt amb la llet de coco. Afegeix aigua si cal i rectifica de sal.
Deixa reposar la crema a la nevera 6 hores o fins l'endemà.
Pela la poma i fes-la a dauets menuts. Acidula'ls amb unes gotes de llimona.
Fes la truita a tiretes primes.
Distribueix els entrebancs als plats i, jaa taula, serveix la crema per sobre.

Consideracions:

Empra el brou de la cocció de llegums o arròs en lloc d'aigua per a fer-la.

Repiula aquesta recepta
Vés a: