Amanida d'Ànec



Ingredients: (per a 4 persones)

PER A L'AMANIDA:
1 bossa de mèsclum
4 medallons, (25g cadascun) de bon foie mi-cuit
8 llenques de pernil d'ànec
4 pedrers d'ànec confitats laminats
4 greixonets d'ànec

PER A LA VINAGRETA:
2 cullerades de melmelada de gerds
1 rajolinet de bon vinagre de Xerès
1 culleradeta (mida cafè) de mostassa antiga
mig gotet (mida cafè) d'oli d'oliva verge extra

Procediment:

Fes la vinagreta mesclant i emulsionant la melmelada, l'oli, el vinagre i la mostassa.
Renta i mescla els enciams. Amaneix-los amb la vinagreta i emplata'ls.
Salta ràpidament els pedrers i distribueix-los per sobre de l'amanida.
Disposa ambgràcia la resta d'ingredients i serveix-la.

Consideracions:

Si ho prefereixes, pots fer l'amanida amb cuixa d'ànec confitada i oblidar-te de la resta d'ingredients, o combinar-los.
La mostassa i el vinagre no han de dominar, només perfumar.
El punt dolç de la confitura de la fruita vermella donarà un punt deliciós a l'amanida i conjugarà perfectament amb lànec.
Ajusta la quantitat de vinagreta al teu gust.

Repiula aquesta recepta
Vés a:
  • »Receptari
  • »Inici