Amanida Exòtica d'Arròs



Ingredients: (per a 4 persones)



PER A L'AMANIDA:
150g d'arrós Basmati
1 alvocat madur
1 plàtan de Canàries (petit i dolç)
1 quart de pinya fresca madura
1 mango madur
100g de col llombarda en juliana
100g de pastanaga ratllada
el suc filtrat de mitja llima

PER A LA VINAGRETA:
0,5dl (mig got petit) d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada gran de mel
1 cullerada gran de mostassa antiga
una mica de gingebre fresc ratllat, orenga i sal

Procediment:

Cou l'arròs en aigua bullent abundant. Renta'l i escorre'l.
Emulsiona els ingredients de la vinagreta. Reserva-la.
Pela i fes a dauets l'alvocat i el plàtan. Impregna'ls amb una mica de suc de llima.
Pela la pinya i el mango. Fes-los a dauets.
Mescla l'arròs amb les fruites.
Rega l'amanida amb la vinagreta.
Serveix-la decorada amb la juliana de col llombarda i la pastanaga ratllada.

Consideracions:

Hi ha molta varietat de fruita estiuenca. Tria la que més t'agradi.
Si la vols més lleugera, substitueix l'arròs per un variat d'enciams.

Repiula aquesta recepta
Vés a: