Amanida Tabule



Ingredients: (per a 4 persones)



PER A L'AMANIDA:
250g de cuscús precuit i la mateixa quantitat d'aigua
mig cogombre petit
mig carbassó petit
mig pebrot vermell petit
mitja ceba tendra petita
1 tomàquet vermell ferm

PER A L'AMANIMENT:
el suc filtrat d'1 llima
oli d'oliva verge extra
fulles de menta i julivert
sal

Procediment:

Escalfa l'aigua amb unes gotes d'oli fins que bulli.
Para el foc, aboca el cuscús, remena'l i deixa'l hidratar i refredar.
Treballa'l amb una forquilla per a separar els grans.
Pela el cogombre i el tomàquet. Elimina les llavors i fes-los a dauets.
Fes igualment a dauets el pebrot, la ceba i el carbassó.
Pica les fulles de menta i julivert. Mescla-les amb el suc de llima, l'oli d'oliva verge extra i sal.
Amaneix el tabule i serveix-lo fresquet

Consideracions:

Pots donar un toc molt especial al tabule afegint-li uns dauets de formatge fresc de cabra, i fins i tot unes olives.

Repiula aquesta recepta
Vés a: