Plat amb Falàfels daurats.


Falàfels de Cigrons



Ingredients:



250g de cigrons secs
1 ceba dolça
35g de polenta
1 got gros d'aigua
1 sobre d'impulsor Royal (el dels pastissos de tota la vida)
espècies al gust: sal, all sec, pebre, comí, canyella, coriandre
oli de gira-sol abundant per a fregir

Procediment:

Remulla els cigrons 12h. Renta'ls, escorre'ls i tritura'ls molt fins a la picadora.
Cou suaument la polenta en laigua 12min, remenant-la sovint. Deixa-la refredar i quallar.
Pica molt menuda la ceba. Incorpora-la als cigrons junt amb totes les espècies.
Afegeix la polenta de mica en mica fins a obtenir una pasta suau i moldejable.
Incorpora perfectament l'impulsor Royal a la pasta.
Escalfa l'oli en una paella fonda.
Fes petits falàfels i fregeix-los, en petites tandes, 5min en l'oli ben calent.
Posa'ls sobre paper absorbent per a eliminar l'excés d'oli i serveix-los calents acompanyats de salsa de iogurt.

Consideracions:

Salsa de iogurt???
Fes-la mesclant 2 iogurts grecs ambmenta picada, pebre i sal.

Repiula aquesta recepta
Vés a: