Tatín de Vegetals i Tou dels Til·lers



Ingredients:



vegetals de temporada a dauets: carbassó, carxofa, bolets, ceba, pebrot, carbassa, etc
100g de Tou dels Til·lers
100g de mantega
sal i pebre
1 fulla de pasta de full
1 motlle desmontable antiadherent de 24cm

Procediment:

Neteja els vegetals i trosseja'ls no gaire grossos.
Sofregeix-los junts en la mantega, suaument i tapats, 15 minuts. Salpebra'ls.
Escalfa el forn a 170°.
Disposa les verdures amb el seu suc ben repartides sobre el motlle, i també el formatge.
Cobreix-ho amb la pasta de full, ben centrada. Plega la borera de massa restant al voltant sobre sí mateixa, cap al centre del pastís.
Enforna el tatín 25minuts, o fins que la pasta de full sigui ben daurada.
Desenforna'l i tomba'l sobre la safata de servir. Porta'l directament a taula.

Consideracions:

El tatín és un pastís invertit, originalment dolç, que es cou cap per aball. Per això l'hem de tombar al moment de servir-lo.

Repiula aquesta recepta
Vés a: