Romesco Exprés d'All Negre



Ingredients:



1 got gros (mida aigua) d'oli d'oliva verge extra
1 got gros (mida aigua) de bona salsa de tomàquet fregit
100g d'avellana pelada i torrada
4 grans d'all negre pelats
un pensament de pebre vermell dolç
una cullerada de postres, de sucre de coco
1 got petit (mida cafè) de bon vinagre
1 got petit (mida cafè) d'aigua
sal

Procediment:

A la batedora, redueix tots els ingredients a crema fina.
Deixa reposar el romesco 6h a la nevera abans de rectificar-lo de condiment.

Consideracions:

Si no trobes all negre, confita'n 3 de secs en l'oli junt amb un parell de nyores trossejades i sense llavors.
Un cop tot fred, segueix les indicacions de la recepta, afegint també una llesca de pa torrat de pagès.
El pots fer amb avellana, ametlla o mescla a parts iguals.
Si trobes carn de nyora en conserva, fes-la servir en lloc del pebre vermell.
Aquesta salsa s'aguanta perfectament durant dies a la nevera.

Repiula aquesta recepta
Vés a: