Salsa Rosa Casolana



Ingredients:



»2dl de salsa maionesa casolana (un got gros)
1dl de salsa de tomàquet casolana o de bona qualitat (un got petit)
el suc de mitja taronja
un rajolinet de brandi
sal

Procediment:

Posa tots els ingredients en una salsera i amalgama'ls bé amb una cullera de fusta.
Rectifica de sal si cal.
Deixa-la a la nevera, tapada, 2h com a mínim.

Consideracions:

Si vols fer la salsa de tomàquet a casa:
- Ratlla 2k de tomàquets de branca madurs.
- Sofregeix-los a foc suau i sense pressa en 1dl d'oli d'oliva verge extra, amb un toc de sal i un de sucre.
- Deixa espessir la salsa, que confiti i s'enfosqueixi, remenant-la de tant en tant.
- Ja la tens! Empra la que et calgui i congela la resta en petites porcions.
Tots coneixem sobradament la salsa rosa industrial que es fa servir per a la presentació de còctels de marisc i pinyes americanes.
La gràcia rau en el fet de crear una exquisida salsa rosa a partir de l'elaboració casolana d'alguns dels ingredients que la composen.

Repiula aquesta recepta
Vés a: